CASA ALINA

Capacitate: 6 adulți în 3 spații de cazare

Târgu Ocna, str. Vîlcele, nr. 15A

Casa Alina este situată în cartierul Vîlcele din Târgu Ocna, la aproximativ 500 m de Ștrandul și Mina Salina, oferind oportunități excelente pentru turismul montan și balnear. Stațiunea turistică Târgu Ocna este renumită pentru apele sale minerale și pentru tratamentele balneare, iar Valea Trotușului oferă o multitudine de activități în aer liber, cum ar fi drumeții, ciclism sau explorarea traseelor cu ATV-uri.
Pensiunea noastră este locul perfect pentru o vacanță liniștită și relaxantă, departe de agitația orașului, dar totodată aproape de toate atracțiile turistice din zonă.
Cu cele 3 dormitoare, 2 bai și o bucătărie complet utilată, Casa Alina este locul perfect pentru o vacanță împreună cu familia și prietenii. Dormitoarele sunt călduroase iarna și răcoroase vara, pentru a vă asigura un somn odihnitor și confortabil.
În plus, pensiunea noastră dispune de un living spațios și luminos, unde vă puteti relaxa și socializa cu cei dragi. Curtea generoasă este un loc ideal pentru a petrece timpul in aer liber, cu o parcare privata pentru a va asigura un sejur fara griji. De asemenea, avem si un foisor cu gratar si ceaun, unde puteti pregati preparate traditionale si savura o masa in aer liber.

Paisa Alina

Tel- 0751669632

Leave a Comment